середу, 14 квітня 2021 р.

Долучайтеся до Всеукраїнської екологічної акції!

З 6 квітня до 7 травня в Україні триває екологічна акція, до якої можуть долучитися всі активні громадяни. Всеукраїнський проєкт «Мішечок» запрошує стати частиною руху з поширення доступних екологічних рішень. Мета – сформувати звичку користуватись багаторазовими торбинками в побуті.
З 6 квітня 2021 року Міжнародний молодіжний рух «School Recycling World» закликає шити екомішечки для користування в повсякденному житті. Торбинки можуть ставати щоденною корисною звичкою в кожній родині – альтернативним пакуванням при покупці товарів.
До участі в проєкті запрошуються активні громадяни з усіх областей України. Учасники стануть частиною руху ековідповідальних споживачів. А школярі, взявши участь у ній, можуть виграти для своєї школи круті подарунки: у межах проєкту відбудеться конкурс серед учнівської молоді, шкіл та позашкільних навчальних закладів з індивідуальними та колективними номінаціями.
Детальніше про проект можна почитати ТУТ, ознайомитись з положенням – ТУТ.
Організатори конкурсу зазначають, що у 2020 році учасники проєкту разом пошили майже 18,5 тисяч мішечків, якими й дотепер користуються в повсякденному житті.

Немає коментарів:

Дописати коментар