неділю, 31 січня 2021 р.

Потрібна мотивація? Читай!

Мотивація. Коли вона у вас є, все здається досяжним. Коли її не вистачає, важко робити навіть найпростіші речі. На щастя, один з найпростіших способів отримати мотивацію – це прочитати гарну книгу. Наприклад, одну з представлених в нашому сьогоднішньому списку.
Чарлз Дахігг. «Вісім правил ефективності: розумніше, швидше, краще». Які рішення наближають нас до успіху? Які цілі роблять неможливе можливим? Як переосмислювати ситуації таким чином, щоб замість проблем бачити приховані можливості? Як відкрити свій розум новим, креативним ідеям? Як прискорити процес навчання за рахунок уповільнення потоку даних? Чарлз Дахігг дає відповіді на ці та інші питання в своїй книзі. Вісім частин - вісім ідей, які допоможуть вам стати розумнішими, швидшими і кращими в усьому, що ви робите, не жертвуючи тим, що вам дорого і важливо!
Річард Карлсон. «Все це дрібниці життя». Ця книга промчала списками бестселерів 34 країн. У 100 коротких есе доктор Річард Карлсон відкриває на диво прості та ефективні способи, як посеред наповненого поспіхом і стресами життя заспокоїтися і розслабитися, навчитися бачити перспективу і вирішувати проблеми, замість того щоб без кінця з ними боротися. І головне, розвинути в собі здатність незважаючи ні на що завжди сприймати життя як джерело радості і насолоди.
Ден Бюттнер. «Де живе щастя. Правила життя найщасливіших людей планети». Книга відомого американського журналіста і мандрівника Дена Бюттнера присвячена багаторічному експерименту. В рамках проекту National Geographic автор провів масштабне дослідження і з’ясував, в яких країнах живуть найщасливіші люди. У своїй книзі він дає прості і дієві поради, які допоможуть знайти гармонію, спокій і радість в будь-якому куточку землі.
Ангела Дакворт. «Твердість характеру. Як розвинути в собі головну якість успішних людей». Хто з першокласників закінчить школу із золотою медаллю? Хто з юних скрипалів стане видатним музикантом? Хто з прийнятих на роботу менеджерів з продажу укладатиме багатомільйонні угоди? Ангела Дакворт вважає, що може майже зі стовідсотковою точністю відповісти на ці питання. Вона стверджує: успіх людини має мало спільного з талантом і вродженими здібностями. Реальні досягнення визначаються зовсім іншими якостями…
Джеймс Альтушер. «Обери себе!» Життя складається з низки злетів і падінь, чорних і білих смуг. Це книга про те, як, подібно барону Мюнхгаузену, витягнути себе з трясовини життєвих негараздів, набути впевненості в собі, в своїх силах і знову вийти на дорогу, що веде до успіху. Автор з реальних історій (в тому числі зі свого життя) виводить основні принципи, здатні допомогти людині вибрати себе і не розсипатися на десятки маленьких «яких-же-невдах».

Немає коментарів:

Дописати коментар