вівторок, 24 листопада 2020 р.

Завітайте у «Колискову країну» до музею «Літературне Придніпров’я»

У музеї «Літературне Придніпров'я» презентували анімаційний проект «Колискова країна». Він складається з 25 відеоісторій, створених на базі українських колискових. Про це повідомляє сайт «Дніпровська панорама» з посиланням на управління культури, національностей та релігій облдержадміністрації. 
«Відеозбірка представляє культурну спадщину кожної з областей України. Там переплелися ніжні колискові мелодії в авторській обробці, різноманітні традиції, пізнавальна інформація, оригінальні малюнки та орнаменти. Показані характер, ментальність, мовні особливості жителів різних регіонів нашої країни. А ще історії, казки і вірування. Вся анімація намальована наживо. Музичний супровід – колискові в нових акустичних, оркестрових і електронних аранжуваннях, – розповіли в управлінні. – Один з фільмів присвячений Дніпропетровщині. Епізод розповідає багато нового про рідний край». 
Крім трихвилинних анімаційних фільмів, організатори в експозиції відкривають завісу створення проекту – показують глядачеві вихідні матеріали. 
Жителі області зможуть відвідати виставку протягом місяця з 23 листопада до 20 грудня – звісно, за умови дотримання всіх карантинних вимог. У приміщенні музею обов’язково перебувати в масці, дотримуватися соціальної дистанції, користуватися дезінфекторами. Адреса музею: м. Дніпро, пр. Дмитра Яворницького, 64. Регламент роботи: понеділок - п'ятниця з 11:00 до 17:45. Каса працює до 16:45.

Немає коментарів:

Дописати коментар