неділю, 15 листопада 2020 р.

Що подарувати меломану?

Музика для меломанів – найліпший подарунок. Та якщо ви нічого не тямите у сучасних треках або не знаєте точно вподобання особи, для котрої вибираєте презент, зупиниться на техніці або враженнях. 
Ера касетних магнітофонів та СD-дисків залишилася далеко позаду. Та наразі існує багато сучасних пристроїв, без яких меломан не меломан. Ось тільки невеликий перелік ідей для подарунків, котрим порадіє справжній поціновувач музики.
Бездротові навушники. Відтепер музика може супроводжувати завжди. Замість об’ємних “вух” з кількома дротами використовують маленькі, ледве помітні пристрої, – бездротові навушники. Це бажаний подарунок для любителя музики до будь-якого свята.
Вініловий програвач. Серед меломанів є окрема група осіб, котрих називають гурманами музики. Вони не сприймають пісні на цифрових носіях та ще досі прослуховують старі пластинки на програвачі. Фанат чистого звучання оцінить сучасний програвач для пластинок. Так, їх досі виробляють. Девайс має класичний спосіб програвання вінілу та дає можливість оцифрувати улюблені треки завдяки приєднанню до комп’ютера через USB. Та головне – ідеально чисте звучання мелодії.
Вініловий годинник. Старі вінілові пластинки викидати на смітник – просто злочин, адже вони являють собою величезний проміжок музичної культури. Тому умільці використовують непридатний до прослуховування вініл для різних поробок, здебільшого виробляють настінні годинники. З пластинок вручну вирізають різні фігури, що стають основою для кріплення годинникового механізму. Такий символічний подарунок оцінить поціновувач музики, особливо якщо інтер’єр його кімнати нагадує невелику студію звукозапису.
Блютуз-колонка. Ваша близька людина полюбляє слухати музику – вдома грає черговий плейлист на ноутбуці, а в автівці лунає доріжка з MP3-диска? Тоді ваш варіант подарунку – портативна колонка. Тільки не кишенькова, якої вистачає на 40 хвилин, а потужна, з запасом звучання на максимальній гучності багато годин. Пристрій приєднується до смартфона через Bluetooth, а деякі моделі здатні грати без зупину більш як 12 годин. 
Музичний презент-враження. Хто сказав, що подарунок має бути матеріальним? Якщо ідей нуль, є спеціальні сайти з подарунковими сертифікатами, наприклад, на запис власного синглу чи майстер-клас з гри на ударних. Це також може бути квиток на концерт чи найочікуванішу музичну подію року. Та перед цим обережно дізнайтеся, чи вже не придбав ваш меломан заповітні квитки.
Але що б ви не обрали, головне – увага та щирість, тому обов’язково вручіть подарунок особисто та скажіть кілька речень від себе, не читаючи з листівки.
Джерело: UAМодна

Немає коментарів:

Дописати коментар