середу, 23 лютого 2022 р.

Любителі творчості Стівена Кінга чекають на вихід нової книги Короля жахів

Новий роман американського письменника Стівена Кінга «Fairy Tale» («Казка») вийде друком у вересні 2022 року у видавництві Simon & Schuster. Точну дату виходу своєї нової книги Стівен Кінг повідомив на своїй сторінці у Twitter. Це буде роман про хлопчика, собаку та битву між добром і злом в іншому світі. Також Стівен Кінг показав фото обкладинки майбутньої книги.
Головний герой нової книги Чарлі Рід. Як звичайний старшокласник, він чудово грає у бейсбол та футбол і добре вчиться, сказано в описі книги. Проте життя в нього не безхмарне. Коли хлопчику було десять років, він втратив в автокатастрофі матір, від чого його батько почав багато пити. Чарлі довелося навчитися дбати про себе та про батька.
Коли хлопчику виповнилося 17 років, він знайомиться з собакою на прізвисько Радар та його старіючим власником Говардом Боудічем, який запропонував Чарлі роботу. Старий живе відлюдником у великому будинку на пагорбі, а на задньому дворі знаходиться замкнений сарай, звідки долинають дивні звуки. Незабаром старий вмирає, і залишає хлопцеві касету, на якій записано історію, в яку ніхто не повірить, а в сараї виявляється портал в інший світ.
Письменник показав фото обкладинки майбутньої книги. Фото з Твіттера Стівена Кінга 

Як зазначають автори анотації на сайті видавництва, Казка — це «чудова і жахлива історія про світ, відмінний від нашого, в якому добро протистоїть злу, а хлопчик і собака мають вести боротьбу.
Джерело: https://nv.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар