вівторок, 17 грудня 2019 р.

Чарльз Діккенс і різдвяний настрій

Різдво – чарівна пора, зимова казка, де стають можливими будь-які дива. Примиряються давні вороги і забуваються образи, відбуваються дивовижні перетворення: в самих черствих серцях зароджуються іскри душевного тепла, а бідні і знедолені знаходять домашній затишок. Так і у збірці Чарльза Діккенса «Рождественские повести» представлені 5 неймовірних повчальних різдвяних історій. Вони вчать людяності, робити добро тут і тепер, поки є можливість і шанс не втрачено, бо всі ми несемо свій тягар і лише від нас залежить, із чого він складатиметься.
Старий-скнара потрапляє в дивну пригоду, яка змінює його життя. Простий учитель хімії також виявляється в центрі фантастичних подій. Як за помахом чарівної палички, змінюється чоловік-буркотун після зустрічі з загадковим мандрівником; серця двох коханих об'єднуються священною обітницею в перший день Нового року... Ці історії подарують справжній дух різдвяного свята!
Отже, якщо тобі сумно і зовсім немає новорічного настрою, візьми в руки книгу з цими дивовижними історіями. Вона створить атмосферу свята, та ще й змусить кожного трохи замислитись.

Немає коментарів:

Дописати коментар