четвер, 31 березня 2022 р.

«Поезія Вільних»: українці публікують свої вірші про війну на спеціальному порталі

В Україні запустили національний портал «Поезія Вільних». Кожен охочий може додати туди свій вірш про війну з агресором. Ділитися народною творчістю можуть й мешканці Дніпропетровщини. Про це повідомили в обласній військовій адміністрації.
«У римованих рядках можна вилити свій біль, сльози, переживання. Або, навпаки, підтримати бойовий дух. Щоб люди могли поділитися своїми віршами, в Україні створили спеціальний інтернет-портал. Чекають на шедеври з усіх областей. Запрошуємо долучатися жителів Дніпропетровщини», – зазначила начальниця управління культури, туризму, національностей та релігій ДніпроОВА Наталія Першина.
Аби додати свою поезію, заповнити спеціальну онлайн-форму на сайті «Поезія Вільних». Після перевірки модератора твір з’явиться на порталі.
Кожен відвідувач веб-сторінки може проголосувати за вірші, які найбільше сподобалися. Для цього достатньо натиснути на «сердечко».
«Поезія Вільних» – спільний проєкт Міністерства культури та інформаційної політики України, Державного агентства з питань мистецтв та мистецької освіти і волонтерів.
Згодом планують видати друковану збірку з кращими творами.

Немає коментарів:

Дописати коментар