четвер, 17 жовтня 2019 р.

Влаштуймо собі осінній кіно-уікенд!

Осіння пора викликає ностальгію, ліричний настрій, сонливість і бажання забратися під ковдру десь до березня. Щоб трошки відпочити від суєти, пропонуємо влаштувати собі кіновікенд, зануриться в атмосферу романтики і, можливо, трагізму, яка просякнута теплом і какао. Список осінніх фільмів вам стане в нагоді.

"Осінь в Нью-Йорку". Зоряний дует Річарда Гіра і Вайнони Райдер – те, що потрібно холодного осіннього вечора. Успішний бізнесмен, власник ресторану і бабій Вілл Кейн заради розваги знайомиться з 22-річною Шарлоттою, яка годиться йому в дочки. Шарлотта повідомляє йому, що їй залишилося жити приблизно рік – через хворобу серця. Вона змирилася із цим і категорично відмовляється від операції. Для Вілла почуття сильніше скороминучості і він знаходить хірурга і вмовляє Шарлотту погодитися на операцію.
"Будинок біля озера". Хочете хорошої романтичної мелодрами? Ось вона: Кіану Рівз, Сандра Баллок, будинок на березі красивого озера і трохи чудес. Доктор Кейт Форестер покидає свій незвичайний будинок біля озера і переїжджає. Йдучи, Кейт залишає в поштовій скриньці лист, який повинен отримати новий мешканець будинку. У будинок вселяється талановитий архітектор Алекс Вайлер. Він пише лист у відповідь Кейт. Але з листів одне одного вони з'ясовують, що живуть в абсолютно різний час.
"Останній вересень". Це британське кіно. Південна Ірландія, 20-ті роки ХХ століття, епоха заходу британського правління. У маєтку аристократи Річард Нейлор з дружиною леді Мірою доживають свій вік, а в повітрі носиться бунтівний дух звільнення – кривава битва проти спеціального підрозділу британської армії, сформованого для придушення IRA.
Здавалося б, два світи, що зіткнулися, не можуть мати нічого спільного, але любов руйнує всі межі. У юної леді з вищого світу, племінниці Нейлор, і простого британського солдата немає перешкод для шаленого кохання, що розгорілося цими вересневими днями.
"Мої чорничні ночі". Цей фільм ідеально підходить для перегляду холодними дощовими вечорами. Історія двох людей, розмова яких змінює їхні життя. Елізабет (Нора Джонс) знаходиться в розпачі, дізнавшись про зраду коханої людини. Намагаючись заспокоїтися, вона виливає душу власнику найближчого кафе Джеремі (Джуд Лоу). Всього одна розмова, кілька пильних поглядів, чорничний пиріг з морозивом, і ось уже народилася нова історія кохання. Але не варто поспішати. Ряд наступних подій багато про що змусить задуматися й Елізабет, і Джеремі.
"Ханна та її сестри". Цінителі гарного кіно важко представляють осінь без фільмів Вуді Аллена. Історія починається в день Подяки і закінчується через рік. Протягом цього часу героїнь чекають любов, втрати, розчарування і гумор американського постановника. Це ідеальне поєднання комедії та драми, де досліджуються криза середнього віку, романтичний сплеск нових почуттів і небезпеки самообману. Якщо весна – це сезон поновлення, то осінь – безумовно, сезон змін.
Джерело: UAМодна

Немає коментарів:

Дописати коментар