середу, 28 листопада 2018 р.

...І настрій буде гарним!

Часом у кожного буває перевтома, поганий настрій та "не ваш" день. Та що робити, аби стати жвавішим? Давайте разом з сайтом fit4brain.com розглянемо декілька варіантів, які можуть допомогти підняти настрій.
Щоб у вас завжди був гарний настрій, навчіться контролювати себе. Не ображайтеся через дрібниці, постарайтеся не сваритися з близькими людьми, пробачайте їм. Роблячи це, ви рятуєтеся від гніву і мстивих почуттів, які руйнують, насамперед, вас самих.
Спробуйте дивитися на світ з гумором. Навіть якщо вас образили або ви потрапили в непросту ситуацію, все одно посміхніться і скажіть собі: "І це теж пройде!"
Не сидіть вдома, ображаючись на весь світ! Можете не сумніватися: на вулиці, в компанії друзів і знайомих настрій поганим не буває. Доведено!
Внесіть у своє життя елементи новизни. Психологи рекомендують час від часу змінювати стійкі звички, - наприклад, завести нове хобі або змінити стиль одягу. Підберіть новий гардероб. Ніщо не діє так позитивно на настрій, як увагу оточуючих.
Навчіться розслаблятися. Коли виконуєте якусь нудну роботу, думайте про щось приємне. Наприклад, про майбутню зустріч з друзями або коханою людиною. А ще згадайте про таке диво, як аромалампи. Ефірні масла, які позитивно впливають на настрій і душевний стан: мандарин, апельсин, лимон, грейпфрут, бергамот.
Займіться плаванням. Вода допомагає тілу відпочити і розслабитися, підвищити тонус і настрій. Крім того, можливість нещасного випадку або травми при плаванні мінімальна, на відміну від багатьох інших видів спорту.
Зупиніться, озирніться... Іноді люди опиняються в пастці просто тому, що не знаходять часу задуматися, чи в потрібному напрямку вони рухаються. Слід вчасно навести порядок в думках, цілях, зв'язках, так само; це треба робити так само регулярно, як робите прибирання в приміщеннях.
Ставтеся до життя простіше. У ньому завжди є місце для подвигу, однак потрібен він далеко не завжди. Намагайтеся зосередитися на тому, що ви робите на цю мить. Часто саме це сприяє успіху. Радійте навіть дрібним успіхам і маленьким досягненням.
Зберігайте почуття перспективи. Життя - рух, і те, що сьогодні видається трагедією, можливо, завтра викличе усмішку.
Якщо вам хочеться полежати в ліжку і похандрити, краще не піддаватися цьому бажанню, звичайно, воно затягує у воронку зневіри. Рухайтеся - і ваші емоції також стануть більш рухливими. Подивіться фільм, зробіть прибирання... Це найефективніший спосіб запобігти депресії, коли вона ще в зародку.
Джерело: UaМодна

Немає коментарів:

Дописати коментар