четвер, 2 березня 2017 р.

Книжные новинки: Для дома, для семьи



Горбунова В. «Виховання без нервування або Як упоратися з розбишаками, упертюхами, ледарями, плаксіями, крикунами та хитрунами»
Зрозуміла книга про те, як батькам зробити дітей щасливими і при цьому самим не з`їхати з глузду.
Спираючись на свій досвід психолога-консультанта, авторка на прикладі реальних історій та випадків з життя пише про причини різних проблем у поведінці дітей і дає чіткі зрозумілі поради, які дозволять батькам зберегти нерви.


«Жіночі хвороби. Ефективна профілактика і лікування»
Безжальна статистика стверджує: кількість жінок, що страждають на різні хвороби органів малого таза та молочних залоз, збільшується щороку. Нерідко сам організм подає тривожні сигнали, що свідчать про проблеми у статевій сфері, і тут головне вчасно вжити профілактичних заходів. Ця книжка допоможе жінкам краще зрозуміти й оцінити свій стан, знайти правильний шлях лікування. До видання ввійшли кращі рецепти народної медицини, ефективність яких неодноразово підтверджена на практиці.
Адресовано широкому читацькому загалу.
Застосування народних способів лікування потребує обережності. Перед початком лікування рекомендуємо проконсультуватися у кваліфікованого лікаря.

«Здорове і правильне харчування для вашого малюка від 0 до 5»
Здорове харчування – запорука здоров’я вашого малюка. Збалансований, багатий на вітаміни та поживні речовини раціон сприятиме нормальному розвитку дитини. До книжки ввійшли поради вітчизняних та зарубіжних спеціалістів з організації харчування, включаючи приблизні раціони для вагітних, молодих матусь, новонароджених та дітей до п’ятирічного віку.



«Золота енциклопедія родинних свят»
Хто не любить гарно погуляти та відпочити під час дня народження, ювілею чи професійного свята? Проте, інколи, організувати такий захід не просто, особливо, якщо ви хочете, щоб свято сподобалося всім.
На сторінках даної книги ви зможете дізнатися багато цікавого про організацію святкових заходів для людей будь-якого віку і, повірте, байдужим не залишиться ніхто. Тут і рекомендації щодо місця проведення свята і поради щодо його прикрашення, список смачних рецептів святкових страв, ідеї щодо подарунків, а також веселі конкурси і забави – все, щоб зробити ваше свято незабутнім, а гостей радісними та щасливими.
Рекомендується всім, хто хоче зробити своє свято оригінальним та веселим.

«Мудрая энциклопедия полезных советов для всей семьи»
Создание гармоничного интерьера, наведение порядка в доме, комфортная работа на кухне, ремонт, первая медицинская помощь в домашних условиях - вот темы, освещенные в издании. Практическая направленность, краткость и в то же время полнота предлагаемой информации, удобство в пользовании делают эту книгу полезной для каждой семьи.



Корнєєв А. «Первая медицинская помощь»
Первая медицинская помощь. В жизни случается разное, и медицинские навыки могут пригодиться каждому. Эта книга познакомит вас с азами оказания первой доврачебной помощи. Здесь приводится содержание способов реанимации, помещены рекомендации по наложению повязок и шин, по оказанию помощи при различных болезненных состояниях.




Аксенова Л. «Психологические тесты для подростков»
Психологические тесты – самый эффективный способ изучения личности. Без тестирования нельзя оценить реальные способности и возможности человека.
В эту книгу вошли психологические тесты, адресованные подросткам и их родителям. В непростой период взросления тесты помогут девушкам и юношам лучше понять себя, уяснить свое место в жизни и спланировать свое будущее.
Для подростков, их родителей, педагогов.

«Семейный справочник здоровья и медицину»
Перед вами уникальный энциклопедический справочник в таблицах, в котором собрана самая полная информация по таким важным вопросам медицины, как профилактика заболеваний, их диагностика и лечение, первая медицинская помощь. Важное место в книге отведено народной медицине. Также представлены материалы, посвященные здоровому образу жизни и физическому совершенствованию, очищению организма. Эта книга ответит на любые вопросы читателя, нуждающегося в объективной медицинской информации. Издание адресовано широкой читательской аудитории. Применение нетрадиционных способов лечения требует осторожности. Перед началом лечения рекомендуем проконсультироваться у квалифицированного врача.

Мороз Л. «Універсальна енциклопедія лікувального й оздоровчого масажу»
Масаж застосовується людством упродовж багатьох тисячоліть. Завдяки своїм лікувально-профілактичним властивостям масаж приносить полегшення не тільки при захворюваннях опорно-рухового апарату, а й при внутрішніх захворюваннях, нервових розладах, перевтомі. На сторінках видання ви знайдете детальний опис різних технік масажу. Також вашій увазі пропонуються рекомендації вітчизняних і зарубіжних фахівців із масажу.

Немає коментарів:

Дописати коментар